De ce am doua bloguri?

Posted by

Ca sa fac o gluma asa, as putea spune ca egoul meu e atat de mare, incat nu incape pe un singur blog si astfel a fost nevoie de 2 bloguri. Oricum, am vreo 20 de bloguri, nu doar 2, dar sa zicem ca 2 sunt personale si pe care in principiu scriu doar eu; este vorba de Haotik.ro si DragosSchiopu.ro .

M-au intrebat mai multi de ce nu imi canalizez energia pe un singur blog si de ce am doua bloguri personale. Cred ca in primul rand motivul pentru care am decis sa readuc la viata Haotik.ro a fost legat de faptul ca multi intrebau de el. A fost un brand atat de puternic incat a ramas si ramane in mintea multora dintre cei care activeaza in online. Al doilea motiv cred ca se leaga de curiozitatea mea de a vedea daca si cati cititori va avea, momentan abia a avut un varf de 100 de cititori, desi chiar si eu am fost putin surprins de asta. Si al treilea motiv este legat de faptul ca blogul personal, DragosSchiopu.ro, are o directie mult mai clara, este despre antreprenoriat si calatorii si nu prea lasa loc de o comunicare prea relaxata. Cred ca ma autolimitez singur acolo, asa ca probabil simteam nevoia sa am un loc al meu in online, unde sa pot discuta vrute si nevrute, fara a ma stresa prea tare de imaginea mea si de brandul personal pe care incerc sa-l reconstruiesc.

Despre ce este Haotik.ro

 Daca celalalt blog este despre antreprenoriat si calatorii, ei bine, pe Haotik.ro am ales sa scriu despre social media, evenimente din aria aceasta, moduri de a comunica lucrurile si, de ce nu, si alte hobby-uri pe care le mai am, dar de care nu am timp, din pacate.

Chiar daca nu sunt un specialist in comunicare, cred ca am invatat de-a lungul anilor destul de multe lucruri despre asta si imi permit sa dau sfaturi.

De asemenea, cred ca stiu cate ceva si despre social media, branding si cum se poate dezvolta sau creste un blog, astfel incat sa vin cu informatii utile si din zona aceasta.

Ce ai vrea sa regasesti aici?

Acum vin sa iti adresez tie o intrebare: cam ce ai vrea sa gasesti aici, pe blog, ca pana la urma tu, cel care ma urmaresti zilnic esti cel care decide ce ii place si ce nu ii place la acest blog. Nu am sa repet greselile din trecut cand le stiam eu pe toate, o sa vin mereu sa te intreb pe tine daca tu crezi ca fac bine sau nu si, mai ales, sa-mi prezinti argumentele.