Doar 3 bloggeri mai rezista in continuare in competitie

Posted by

Luni am fost atat de prins, incat nu am mai apucat sa fac un update cu blogurile ramase in competitie. Din pacate nu au mai ramas multe bloguri, dar asta face ca batalia sa fie foarte stransa si in continuare. Si, desi ati putea crede ca e usor, sa va spuna cei ramasi in competitie cat e de greu. Eu cel putin de vreo doua ori m-am gandit serios daca renunt sau nu, mai ales ca am avut o perioada extrem de aglomerata. Scuze se pot gasi usor si o mare parte din cei care au renuntat mi-au oferit tot felul de scuze, ca si cum ar fi trebuit eu sa-i iert ca nu au rezistat in competitie.

Cei ramasi in competitie in momentul acesta sunt:

  1. Cristina Stan (https://stancristina.com/),
  2. John Cristea (http://www.johncristea.ro/),
  3. Dragos Schiopu (https://dragosschiopu.ro/).

O sa fie o saptamana foarte interesanta, pentru ca nu stiu de cine ar trebui sa ma tem mai tare: de John sau de Cristina, si nici nu am idee daca si cat mai rezista fiecare. Daca am timp, am sa le lansez celor doi o noua provocare spre final de saptamana, ca sa fie lucrurile si mai interesante. Doar nu credeati ca am terminat surprizele.

Oricum ar fi, la urmatorul blogmeet ma gandesc sa incepem de la zero, astfel incat sa ni se poata alatura si alti bloggeri in competitia noastra, si oferim un nou premiu mai generos, insa pana atunci mai avem de scris multe randuri pe blogurile noastre.