Imprumut, credit si multe alte schimbari

Posted by

Nu stiu daca si tu ai observat ce se intampla in ultima perioada, dar toate deciziile pe care le iau conducatorii nostri se  rasfrang asupra noastra si bineinteles asupra veniturilor noastre. Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca euro a mai crescut, iar preturile la alimente s-au majorat si ele. Si pe buna dreptate in cele din urma vom fi nevoiti sa apelam la cate un credit rapid care sa ne scoata pe moment din probleme. Insa stiti si voi probabil ca aceste credite ne vor complica si mai mult existenta.

Chiar daca pe moment ne scapa de anumite probleme pe care le avem… pe termen lung nu ne mai sunt chiar atat de favorabile. Si oricat am incerca noi sa ne ascundem sunt foarte putine persoane, care in acest prezent tumultos nu au credite de nevoi personale. Fie ca au redus din cheltuielile lor, fie ca au mai renuntat la anumite produse au reusit sa reziste si fara credite, ceea ce este de apreciat.

Insa nu cred ca toata aceasta situatie se va schimba prea curand, iar efectele ei devastatoare se vor vedea la primavara, dupa ce vom trece de aceasta iarna. Problema cea mare insa ramane pretul alimentelor, mai ales ca toate acestea s-au scumpit in ultima saptamana. Pana si pretul alimentelor de baza a crescut destul de mult, si chiar daca pare de necrezut pretul unui ou a ajuns la 1 leu.

Cine s-ar fi gandit ca de la 40 – 50 de bani va ajunge direct 1 leu. Si intrebarea mea va fi – cat oare vor mai continua toate aceste scumpiri si ce ne vom mai permite sa mai cumparam. Si daca stam bine sa ne gandim abia suntem la final de an, precis la inceputul anului viitor vor ridica preturile, din nou… Si cu siguranta nu vom avea de ales si va trebui sa ne adaptam tuturor acestor schimbari.

Macar de toate astea ar fi fost gandite inainte sa fie puse in aplicare, dar din cate se observa nu prea se gandeste nimeni la viata cetatenilor de rand sau la cum vor reusi acestia sa treaca peste iarna. Si in cele din urma vor creste preturile si la energia electrica, dar si la gaze.

Nu stiu de ce am impresia ca toate lucrurile astea au luat-o razna si ca nimic din toate astea nu se vor schimba, cel putin nu acum. Pe de alta parte nici noi nu mai stim care ar putea fi varianta cea mai optima pentru un trai mai bun, fara probleme si fara lipsuri. Voi ce parere aveti despre toate aceste lucruri si care credeti ca ar fi solutia cea mai buna?

3 comments

  1. Solutia este sa te tragi singuri de sireturile proprii in sus, si sa nu mai fii sarak. Atunci o sa fie bine, cind nu mai e rau.

  2. Credit rapid…Nu prea ma incred in aceste IFN-uri, dobanzi prea mari si greu de controlat. S-au facut o groaza de avertismente din partea BNR referitor la IFN-uri

Comments are closed.