Invata social media cu Sabina

Posted by

Initial am vrut sa scriu un artiocol care sa-l enerveze putin pe Dragos, pe principiul decat sa-l enerveze altii mai bine il enervez eu, dupa care m-am razgandit, nu stati linistit ca fac un roast si pe seama lui in curand, nu-l iert, si am zis sa vin cu ceva mai interesante azi legat de social media.

Daca esti pasionat de social media atunci e musai sa urmaresti canalul de youtube al Sabinei Cornovac, clipuri scurte si concise despre social media.

Decat sa fiu eu expertul care va da sfaturi despre social media am zis ca mai bine va duc catre cei care sunt cu adevarat experti. 

Daca preferi sa le rasfoiesti pe blog atunci gasesti si pe blogul ei in sectiunea #invatasocialmediacusabina toate clipurile si articolele din care poti invata mai multe despre ce inseamna si cu ce se mananca social media.

Am pus linkurile ca sa ajungeti usor la continutul respectiv si sa-l comsumati cu placere.

Daca vreti mai mult decat informatii utile va mai ofer o alta resursa utila, cursuri pentru cei care vor sa lucreze zi de zi in social media sau care chiar lucreaza si vor sa isi imbunatateasca skilurile si cunostintele din acest domeniu si anume https://socialsmarts.ro/

P.S. Aceasta nu este un articol de reclama, chiar daca intamplator ma cunosc atat cu Sabina cat si cu Alex.