Mai exista bloggeri in Prahova?

Posted by

Nu se vrea o intrebare retorica dar mi-ar place sa-i cunosc, sa fac o lista cu ei, sa incerc pe cat posibil sa-i ajut sa se promveze si sa isi creasca numarul de cititori de pe blog.

Problema e ca fie nu am eu timp sa le identific fie nu mai sunt bloggeri care sa scrie macar o data pe saptamana, asa ca va lansez voua provocarea de a imi spune ce bloggeri din Prahova cunoasteti, bloggeri pe care poate ii cititi, pe care ii admirati si care va plac.

Daca vor fi suficiente nume voi incerca sa fac o lista, s-au mai facut dea lungul timpului dar cumva negura internetului le-a ingropat adanc si nu mai sunt vizibile.

10 comments

  1. As pune pe lista si pe prietena mea Ioana Instrate: http://ioanaistrate.ro/ care din pacate nu a mai scris nimic de ceva vreme dar poate poate se reapuca de scris, ca e pacat.

  2. Vloggerițe nu vrei sa cunoști? Doar bloggeri/bloggerițe? Pun pariu ca iar ai cine știe ce idee de proiect pentru ei… am ghicit?

  3. Sunt sigur că există multe bloguri în Prahova, dar bloggerii sunt tot mai răspândiți. Mulțumesc pentru că mă citiți și recomandați. 😀

    1. Pai si eu sunt sigur ca exista dar vreau sa-i cunosc. Sa mai am si eu ceva bloguri de citit cand reusesc sa am ceva mai mult timp.

Comments are closed.