Merita citit (ep.01)

Posted by

Am zis sa fac o lista de articole care mie unul mi-au placut si le recomand si altora, articole pe care le share-uiesc de obicei pe facebook, dar nu cred ca e o idee rea sa fie disponibile si celor care urmaresc acest blog.

Prima recomandare este legata de o poveste, o poveste despre virusi si despre lucruri care nu se spun foarte des despre ei, lucruri pe care nici eu nu le stiam si care mi-au placut. Gasiti povestea aici.

Pentru ca drojdia e la mare cautare, am gasit o solutie alternativa de a face paine fara drojdie si fara a trece prin procesul destul de complicat al obtinerii de maia. Asadar aveti aici reteta si sper sa va iasa o paine la fel de buna ca cea din poze.

Sunt vremuri dificile, dar unii continua sa nu tina cont nici de moralitate, nici de legalitate, asa ca aveti mare grija pe unde va lasati datele personale zilele acestea. Cristian Iosub ne semnaleaza o astfel de ilegalitate.

In timp ce multi se plang si asteapta ajutoare de la stat, altii cauta sa ia masuri si sa isi ajute partenerii in momentele de criza. Un articol care iarasi merita citit despre decizii de business in perioada de criza.

La final inchei cu un scurt video despre viata pe vremea coronavirusului, cu sfaturi utile si probleme posibile atunci cand esti nevoit sa stai prea mult acasa: