Statistici social media in Romania, martie 2017

Posted by

Cei de la ZeList fac tot felul de infografice dragute, legate de ce se mai intampla in social media autohtona. Asa ca am gasit de cuviinta sa va prezint astazi cam care mai e situatia in social media, prin intermediul unui raport facut in luna martie (cel din aprilie nu a aparut inca) si sa discutam putin despre canalele cele mai importante prin care companiile romanesti pot aborda noi clienti.

Asa cum probabil va si asteptati, Facebook-ul este la putere, urmat de YouTube si Instagram. Twitter se afla pe pozitia a IV-a in clasament, ceea ce ma mira, pentru ca in ultimii ani a decazut foarte mult. Tot legat de Twitter, sunt foarte mirat de numarul de utilizatori activi: 27.255, pentru ca in realitate cam 2000-3000 sunt cei care conteaza acolo si stiu ca la un moment dat facusem si eu niste statistici si cumva picasem la momentul respectiv pe datele celor de la Zelist din alt studiu.

Ce as vrea sa stiu de la tine, draga cititorule, este daca ti se par interesante aceste infografice, pentru a sti daca revin sau nu cu ele pe blog periodic; de asemenea cei de la Zelist au si alte informatii interesante pe care as vrea sa le prezint pe blog; deci, ce zici?